Kis keveredés alakulhat ki a fejünkben, ha a szakirodalmat olvassuk. A kvantumszinkronizáció nagyon komolyan, "fizikus" nyelven van, amitől elsőre alaposan meg lehet rémülni, és csak az igazán vállalkozó szellemű egyének mernek beleolvasni, hogy miről is van szó pontosabban. Csak a részleteket böngészve derül ki, hogy nem is olyan ördöngősség. De sokan már el sem jutnak a részletekig.

A kapcsolatteremtő gyógyítás pedig olyan hangzatos, érthető-némi amerikai pöffeszkedő stílussal megspékelve.

Miről is van szó valójában?

A kapcsolatteremtés azt jelenti, hogy egy diszharmonikus, beteg testrész vagy lelki állapot és egy vele szöges ellentétben lévő, tökéletes vagy pozitív állapot között kapcsolatot teremt a "gyógyító", hogy újra tökéletesen és teljesen működjön a sérült rész. A lényeg a kapcsolat megteremtésén van a két pont között.

A kvantumszinkronizáció pedig nem más, mint egy pozitív és az ő negatív ellenpólusa között létrehozott kapcsolat, mely segítségével a tökéletes állapot, azaz az egyensúlyi helyzet között kialakít a "gyógyító" egy hidat, amin keresztül a sérült, hibásan működő rész újraindul a teljesség programjával.

Vagyis a kettő szinte semmiben nem tér el egymástól, csak szerencsés mindig új nevet adni valaminek, ha piacra akarjuk dobni. Már megint ez a fránya marketing...

Mi a lényeg?

A titok mindig a függöny mögött bújt el, és szégyenlős, ezért óvatosan lehet csak kicsalogatni, nehogy elriasszuk. Van egy mindent magában foglaló mező, mely a tudomány különböző területeinek legújabb kutatási témája. De ugyanezt a mezőt, vagy teret már évezredek óta ismerjük, csak másként nevezzük, pl- Istennek, Nirvanan-nak, Szellemnek, Univerzumnak... :-)

Lassan összeér a tudomány, a filozófia és a vallás.

Ami minden megközelítésben közös: van egy mező, amely minden létezőt magába foglal, ezen belül létezik a világunk. Ott van az atom szerkezetén belül a mag és az elektronfelhő között, vagy a nap és a bolygók között, a galaxisok közötti feketeségben. Az antianyagról már ne is essen szó...

Ez a mező nem egy mező, vagy egy anyag. Ez egy nagyon tiszta rezgésű, és intelligens mező, mely mindent felölel. Ebben a mezőben, vagy nevezzük ezek után Tudatnak (végül is intelligenciája van) minden létező benne van, de nemcsak manifesztált formában, hanem eredeti, teljes, "idea" állapotban. (Ókori görögök ezt már réges-régen leírták.)

A kvantumfizika felfedezte a kapcsolatot anyag és energia között.

A kapcsolatteremtés pedig nem más, mint kihasználni a Tudat elméjében meglévő dolgok tökéletességét, és azt az egyszerű tényt, hogy ha egy fizikai létező valamivel kapcsolatba kerül, információt fognak egymással cserélni.

Az orosz tudósok élen járnak ezekben a kutatásokban, 10-20 évvel haladják meg a nyugati tudományos gondolkodást.... Szóval orosz tudósaink rájöttek, hogy ha egy egészséges DNS darabka képét lézerrel "lefotóznak", és ezt egy törött DNS-re vetítik, a törött DNS meggyógyítja magát, és felépíti ugyanazt a tökéletes és egészséges állapotot, mint amivel kapcsolatba került.

Vajon milyen arckifejezés ült ki az arcokra ezt látva?

Mégis az alap ugyanaz: sérült kapcsolata egy tökéletessel, és az eredmény maga a csoda!

A módszer attól is csodálatos, hogy előképzettség nélkül is könnyedén elsajátítható, mert nem mi emberek végezzük az érdemi munkát, hanem mi csak a kapcsolatot hozzuk létre a szinkronizációhoz.

Vagyis csupán azt kell megtanulnunk, hogy hogyan váljunk "Hídemberré".

A bejegyzés trackback címe:

https://csendsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr955801890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása