Szeretettel tájékoztatok mindenkit, hogy két napos tanfolyam indul a csakrákról, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

TANFOLYAM LEGKÖZELEBB 2016-BAN INDUL. 

FONTOS : A NOVEMBER 28-29- RE MEGHÍRDETETT TANFOLYAM ELMARAD! 

 

 

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a mintegy 4000 éves múltra visszatekintő csakra-tan alapjaival, az egyes csakrák elhelyezkedéséről, feladatukról, hozzájuk tartozó testi-érzelmi- szellemi funkciókról egyaránt. 
 
Kiderül, hogy az egyes csakrák fejlettségi szintje milyen mértékben hat hétköznapjainkra, melyik életterületünkön melyik csakra szintjén vagyunk blokkolva és ami még fontosabb, hogyan tudunk ezen változtatni.
 
A csakrák bölcsessége nem egy elvont, távol-keleti filozófia, hanem az ellenkezője: az egyén személyes jellemfejlődésének leírása, és kulcsa a továbblépésnek. 
A tanfolyam tartalmazza a csakrák leírását, hatását testre- lélekre- érzelmekre, továbbá a csakra alul- vagy túlműködésének tüneteit, hatásait és a továbbfejlődés lehetőségét egyaránt. 
 
A csakrák ismerete az életünkben nagy segítséget ad. Bennük rejlik az emberi test működésének blokkjai, a lelkünkben, érzelmeinkben hordozott stresszek blokkja, továbbfejlődésünk kulcsa. 
A csakrák az emberi test holografikus lenyomata, az aura szervei, melyek információt adnak az egyes ember létéről, fejlettségi szintjéről, konfliktusairól, betegségeiről, félelmeiről. 
 
A tanfolyamot az a szükséglet hozta létre, hogy nagyon sokan magyarázatot keresnek arra, mi zajlik a lelkükben, és hogy adott nehéz helyzetből, konfliktusból merre van a kiút. 

Tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az emberi aura szervrendszereivel, a csakrákkal:

  • elhelyezkedésével;
  • hozzá tartozó fizikai szervekkel, szervrendszerekkel, betegségekkel;
  • lelki, érzelmi megélésekkel;
  • spirituális bölcsességekkel;
  • életterületekkel, melyekre kihatnak a csakrák;
  • csakrák szintje és az énkép alakulása;
  • csakrák fejlődési lépcsői;
  • csakrák hibás működése és annak következményei test- lelki- érzelmi szinten.
  • hibás csakraműködés helyreállításának lehetőségei;
  • csakratisztítás lehetőségei.

A tanfolyam befejezése egy komplex, teljes energiatestet harmonizáló, 12 csakrát kiegyenlítő meditáció is.

A tanfolyam helyszíne: Pécs (pontosabbat személyesen jelentkezés után)

Akit érdekel, küldhet emailt a zsani.csendszihet@gmail.com email címre,és kap értesítést a következő csakra -tanfolyam indulásáról.

Tanfolyam Ideje: 2 nap, szombat 

Tanfolyamot létrehozta és tartja:

Gyengéné Kószó Zsanett (70/321-8438)

kineziológus, természetgyógyász,

életvezetési tanácsadó,

Bach- virágterapeuta, parapszichológus hallgató

 

CSAKRATAN: Bevezetés a tanfolyam anyagába

    

A csakrák 4000 éves irodalomra tekintenek vissza. A hindu és a szanszkrit irodalom ír először a csakrákról. Maga a csakra szó kereket, energiaörvényt jelent.

A csakrák a finomfizikai test szervrendszerei. Minden csakrának megvan a maga helye a testen. Vannak főcsakrák és mellékcsakrák. Főcsakrából 7-9 van, hitrendszertől függően, mellékcsakrákból több száz, mert minden meridiánpont/ akupunktúrás pont egy pici csakra.

Minden csakrának megvan az egészséges rezgésszintje. Ha ettől eltér, alulműködés vagy túlműködés fog fellépni, egyik sem jó. Minden rezgésszinthez tartozik egy szín, mely eltér a 3. dimenzióban és az 5. dimenzióban.

A csakrák az életenergiát áramoltatják bizonyos rezgésszinten és ezáltal a hozzájuk rendelt feladatkörön belül látják el energiával az egyén életterületeit. Az energiaáramlásnak nagyon fontos az iránya: mindig felfelé, az óramutató járásának megfelelő a helyes irány (és a testünk az óra számlapja). Súlyos zavar esetén fordul elő, hogy az ellenkező irányba forog. Ennek erőteljes negatív hatása van a fizikai és lelki életünkre.

Mindegyik csakrának specifikus területei, hatásköre, feladata van, mely fizikai és finomfizikai síkon egyaránt kifejti hatását.

Érdekes megfigyelni a csakrák területeinek arányát: ha a régi 7-es rendszerben gondolkodunk, három csakra kapcsolódik a fizikai valósághoz közvetlenül. Az új, 12-s rendszerben pedig mindössze négy. A többi mind a finomfizikai síkokért felelős. Mennyire vagyunk „csak” fizikai lények?

Miért hasznos a csakrákkal foglalkozni?

  • tisztába kerülünk saját belső érzéseinkkel és azokat rendezni leszünk képesek
  • megismerjük önmagunkat mélyebb, rejtett önvalónkban
  • feltárul a velünk született, ősi, tiszta énünk
  • képesek leszünk meggyógyítani saját lelki, érzelmi problémáink zömét, érzelmi kilengéseinket
  • segít asszimilálni az árnyék-énünket
  • egyensúlyba hozza a férfi- női oldalunkat
  • jelentősebb kevesebb fizikai tünetekre, betegségekre lesz szükségünk
  • tudatosabban fogunk élni
  • kevesebb emberi konfliktus lesz az életünkben, mert jobb emberismerőkké válunk
  • képesek leszünk az életutunkra tudatosan rálelni
  • energetikailag függetlenné válunk az emberek közötti interakcióktól
  • megértjük a lélek evolúcióját.

 

Címkék: csakra szívcsakra gyökércsakra szexcsakra torokcsakra koronacsakra csakra-tan csakrák bölcsessége napfonat csakra homlokcsakra

A bejegyzés trackback címe:

https://csendsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr87893978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása