Kineziológia mindenkinek

 2013.10.17. 17:24

A kineziológia a pszichológia mellett a leghatékonyabb segítséget nyújtja az embereknek olyan területeken, mellyel az orvostudomány már nem foglalkozik. Az okok feltárására helyezi a hangsúlyt, hogy megértsük, egy-egy negatív helyzet, állapot, betegség, fóbia, félelem, tanulási probléma, figyelemzavar, magatartászavar, stb. mitől alakult ki.

  • Segít megérteni, miért születtünk erre a világra, hogy mi az életfeladatunk.
  • Segít megérteni a kapcsolatainkat, hogy miért ebbe a családba születtünk, miért vonzom azt a típusú embert.
  • Segít feltárni, milyen énképpel rendelkezek valójában, és a rejtett énünket segít felszínre emelni.
  • Segít valós énképet kialakítani, hogy valódi önértékelés jöhessen létre.
  • Amit nagyon kiemelnék a kineziológiában, hogy a kliens tudata mindig ott van kontrollnak, így csak olyan ütemben lehetséges dolgozni akármelyik problémán, amit az egyén képes feldolgozni.

Nem történik olyan, hogy a kliens felismert valami szörnyűséget az életében, a múltjában, és magára van hagyva. Rászabadítottuk a múlt démonait és magára hagyjuk vele, dolgozza fel, ahogy tudja. SOHA!!!!

A kineziológia egyértelmű, tiszta, átlátható és alapos rendszer, mely segít feltárni életünk kulcsszimptómái mögött meghúzódó kiváltó okokat, és rendbe is teszi. Új felismerésekhez juttat, tisztázza a fejlődéselemet, és tudja a kliens, ha kimegy az ajtón, mit fog másként gondolni és csinálni.

Senkit nem engedek haza, amíg nem kristálytiszta és egyértelmű, hogy honnan hova jutott el, és mi lesz más, jobb ezután az életében. A legfontosabb, hogy a kliens tudja, hogyan lesz másként ezután.

A kineziológiai stresszoldás és tanácsadás visszaadja az életünkben az értékesség érzését, segít felismertetni, hogy mitől lesz a világ számomra egy csodálatos és lehetőségekben bővelkedő hely.

Segíts magadon, hogy én is segíthessek neked....

Gyengéné Kószó Zsanett

Kineziológus tanácsadó

Gyógypedagógus

Bach- virágterapeuta

Reiki mester 

70/321-8438

zsani.csendsziget@gmail.com

Címkék: kineziológus kineziológia Pécs Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Kineziológiai tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://csendsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr65581420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása