Autogrén tréningről...

 2015.02.01. 19:39

Kedves Olvasók!

 

Szeretnélek figyelmeztetni az autogén tréningeket vezető "szakemberekről".

Az autogén tréning lényege, hogy ellazult testi-lelki állapotba kerüljünk, melyben megszabadulunk a hétköznapi folyamatosan zakatoló gondolatoktól, és az ebből fakadó stressztől.

Maga a tréning nem áll másból, mint fekszünk nyugalmi állapotban és a tréner lassan elmondja, hogy ellazulunk testrészenként. Ennyi... Tényleg ennyi...

Most szaladtam bele egy pszichológus honlapjába, ahol ezt a tréninget heti 1-szer javasolja 15-20 alkalommal. És csak ezután állhatsz otthon neki egyedül ellazulni... 150-200.000 Ft után...

De találkoztam már több napos tréning-kínálattal is, ahol potom pénzért, 50-80.000 Ft-ért ugyanezt megtanítják nekünk.

VIGYÁZZ!

A fejlődni vágyó embert baleknak nézik, és ott húzzák le, ahol nem szégyenlik.

Inkább menj el egy stresszkezelő szakemberhez, kineziológushoz, lelkiismeretes pszichológushoz, hozzáértő parapszichológushoz, akik valóban segítenek megszabadulni életed stresszétől, és még technikákat is tanítanak a relaxációra.

(A meditációs klubokkal is légy óvatos, mert sok a kókler, és még több az önjelölt próféta. Minimum elvárás itt, hogy a meditációt vezető megvédje a csoportot a külső negatív energiáktól...)

Az autogén tréning valóban segít ellazulni, maga a módszer egyszerű és hatékony.

Mindenkinek jó és hatékony relaxálást kívánok!

Címkék: autogén tréning

A bejegyzés trackback címe:

https://csendsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr327131321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása