Újra megnyitott a Csendsziget

 2019.05.26. 17:50

Három év után visszatértem újra a hivatásomhoz. Eddig a kislányommal voltam otthon, de ő óvodás lett, én pedig újra dolgozom.

Kislányom megszületése előtt már éveken keresztül természetgyógyász, kineziológus tanácsadó, Bach virágterapeuta és gyógypedagógusként dolgoztam. Most eljött az idő, hogy folytassam tovább a hivatásomat. Elsősorban a személyiségre, életútra kiható lelki okokkal foglalkozom, valamint az életvezetési tanácsadásban támaszt adtam és adok a nehéz és változó időket megélő klienseimnek. Igyekszem segíteni, átlátni a problémákat; nehéz élethelyzetek, betegségek mélyben meghúzódó lelki, mentális okait feltárni

Úgy gondolom, mindenkinek sok nehéz, embert próbáló élethelyzettel kell szembenéznie és a legnehezebb, hogy egyedül kell küzdeni. Ebben igyekszek minden kliensemnek támaszt adni. Egyrészt senkinek nem kell egyedül küzdenie, csak segítséget kell kérni. Másrészt számomra fontos az idő. Miért kellene egy nehéz élethelyzetet, betegséget hónapokig, akár évekig elviselni? Lehet rövidebb idő alatt megoldani, ha feltárjuk a mélyben meghúzódó okokat. Mert amint a kiváltó ok megszűnik, a probléma is megoldódik.

Hiszem azt, hogy mindennek oka és értelme van, mert ezt a világot a kauzalitás mozgatja. Minden minket érő kellemetlen helyzet, minket stresszelő esemény vagy élethelyzet, minden betegség azért történik, mert eljött az ideje, hogy valami fontos felismerést tegyünk önmagunkkal, a világgal kapcsolatban.

Tevékenységeim:

+ személyiség elemzés

+ kapcsolat elemzés

+ sorselemzés

+ akut stressztünetek oldása

+ betegségek lelki okainak feltárása

+ életesemények mentális okainak feltárása

+ belső utazás: érzelmi és testi utazás

+ gyógypedagógiai fejlesztés (tanulási nehézségek, tanulási és viselkedészavaros gyerekek fejlesztése)

+ életvezetési tanácsadás (mindenkit végigkísérek - szükség szerint- a változás nehéz és zavaros idejében)

+ Bach virágterápia

+ jobb és bal agyfélteke kiegyenlítése, balanszírozása 

 

Tanfolyamok: 

+ Csakra tanfolyam: csakrák megismerése, mögöttes szervek, felismerések, blokkok

+ Stresszkezelő tanfolyam: önmagunk megnyugtatása, akut és krónikus stressztünetek felismerése, kezelése 

+ Jobb agyféltekés rajz tanfolyam

+ Önismeret, énkép tanfolyam: "Ki vagyok én valójában?"

 

ELÉRHETŐSÉG:

GYENGÉNÉ KÓSZÓ ZSANETT

+36-70/321-84-38

Messenger: Gyengéné Kószó  Zsanett

e-mail: zsani.csendsziget@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csendsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr4614860626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása